La moment nu sunt sondaje deschise!

» Arhiva Sondaje Online
Anunţuri
Convocarea ședinței ordinare a Consiliului orășenesc Ștefan Vodă pentru data de 30 mai 2017
Data publicării: Miercuri, 24 mai 2017

STIMAȚI CETĂȚENI !

           Vă înștiințăm că la data de 30 mai 2017, orele 10.00, în sala de ședințe a Primăriei orașului Ștefan Vodă, este convocată ședința ordinară a Consiliului orășenesc Ștefan Vodă cu următoarea ordine de zi:

 

1. Cu privire la modul de executare a deciziilor Consiliului orășenesc Ștefan Vodă. Raportor: Iurie Nicolenco, secretar al Consiliului orășenesc.

2. Cu privire la abrogarea deciziei Consiliului orășenesc nr. 1/28 din  24.02.2017 „Cu privire la acordarea premiului anual primarului și viceprimarilor”. Raportor: Iurie Nicolenco, secretar al Consiliului orășenesc.

3. Cu privire la administrarea unor bunuri imobile proprietate publică a oraşului. Raportor: Agripina Osadceaia, contabil-șef.

4. Cu privire la modificarea şi completarea deciziei Consiliului orăşenesc nr. 6/18 din 22.09.2016 „Cu privire la stabilirea tarifelor pentru serviciile de salubrizare”.Raportor: Agripina Osadceaia, contabil-șef.

5. Cu privire la aprobarea schemei de salarizare a personalului Serviciului de amenajare a teritoriului. Raportor:Iurie Nicolenco, secretar al Consiliului orășenesc.

6. Cu privire la actualizarea planului cadastral nr. 8501213034, casa-bloc locativă de pe str. Libertăţii nr. 2. Raportor: Varsanovie Zmeu, specialist.

7. Cu privire la formarea bunurilor imobile prin separare din terenul cu numarul cadastral 8501213069. Raportor: Varsanovie Zmeu, specialist.

8. Cu privire la formarea bunurilor imobile prin separare din terenul cu numarul cadastral 8501211010. Raportor: Varsanovie Zmeu, specialist.

9. Cu privire la darea în arendă, prin licitație publică, a terenului cu destinaţie agricolă din domeniul privat al orașului. Raportor: Varsanovie Zmeu, specialist.       

10. Cu  privire la darea în folosinţă a terenurilor publice cu destinaţie construcţie prin contract de comodat. Raportor: Varsanovie Zmeu, specialist.        

11. Cu privire la proiectarea Bisericii-Sobor „Sfintei Treimi” pe str. Vasile Alecsandri”. Raportor: Dumitru Luchianov, urbanist.

12. Cu privire la defrișarea arborilor de pe terenul aferent al Bisericii „Sfintei Treimi” de pe str. Vasile Alecsandri”. Raportor: Dumitru Luchianov, urbanist.

13. Cu privire la examinarea cererii comune a dnei Talmazan Nadejda și dlui Malancea Andrei. Raportor: Dumitru Luchianov, urbanist.

14. Cu privire la proiectarea unei cazangerii autonome pentru alimentarea cu energie termică a gimnaziului „Dimitrie Cantemir”. Raportor: Dumitru Luchianov, urbanist.

15. Cu privire la proiectarea unui lăcaș de cult „Casă de rugăciuni” pe str. Ștefan cel Mare și Sfînt din or. Ștefan Vodă.Raportr: Dumitru Luchianov, urbanist.

16. Cu privire la examinarea cererii collective a unui grup de locatari din casa nr. 1 de pe str. Păcii. Raportr: Dumitru Luchianov, urbanist.

17. Cu privire la examinarea cererii S.C. „MEDBIOPRODUCT” S.R.L.. Raportr: Dumitru Luchianov, urbanist.

18. Cu privire la examinarea cererii SRL „PIZZA VS”. Raportr: Dumitru Luchianov, urbanist.

19. Cu privire la defrișarea arborilor de pe terenul alocat pentru edificarea monumentului consacrat eroilor căzuți pentru apărarea Independenţei şi Integrităţii teritoriale a Republicii Moldova în conflictul aramat din primăvara-vara anului 1992. Raportr: Dumitru Luchianov, urbanist.

20. Cu privire la construcția gazoductului, pentru aprovizionarea cu gaz natural a casei-bloc locative nr. 4 de pe str. Constructorilor. Raportr: Dumitru Luchianov, urbanist.

21. Cu privire la vînzarea materialelor de construcție, căpătate în rezultatul demolării clădirii fostului internat nr. 1 al Liceului Teoretic „Ștefan Vodă”. Raportr: Dumitru Luchianov, urbanist.

22.Cu privire la modificarea şi completarea deciziei Consiliului orăşenesc nr. 8/3 din 09.12.2016 „Cu privire la aprobarea bugetului oraşului pe anul 2017”. Raportor: Agripina Osadceaia, contabil-șef.

23. Cu privire la aprobarea spre executare a dispoziției primarului nr. 56 din 12.05.2017 „Cu privire la delegarea reprezentanței orașului Ștefan Vodă în orașul Copșa Mică, România”. Raportor: Gheorghe Anghel, primar al orașului.

24. Cu privire la aprobarea Planului de măsuri în scopul înlăturării încălcărilor depistate de Inspecția Financiară în cadrul inspectării financiare complexe. Raportor: Iurie Nicolenco, secretar al Consiliului orășenesc.

25. Cu privire la distribuirea mijloacelor financiare din fondul de rezervă a bugetului oraşului Ştefan Vodă pentru anul 2017. Raportor: Agripina Osadceaia, contabil-șef.

Alte înregistrări
Data publicării: Vineri, 12 mai 2017
Consiliul orăşenesc Ştefan Vodă anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de manager al Întreprinderii Municipale „Direcţia de Producţie „Apă-Canal” din or. Ştefan Vodă”. Citeşte mai mult...
Data publicării: Vineri, 28 aprilie 2017
Stimaţi cetăţeni! Pe portalul informaţional al autorităţilor administraţiei publice ale oraşului Ştefan Vodă, în partea stingă a ecranului computerului, în compartimentul "Consiliul local", fişierul "şedinţe", vă îndrumăm să vă familiarizaţi cu procesul-verbal şi deciziile aprobate în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului orăşenesc Ştefan Vodă din 23 martie, 12 aprilie și 21 aprilie 2017. Citeşte mai mult...
Data publicării: Miercuri, 15 martie 2017
Primăria orașului Ștefan Vodă organiyeayă la data de 27 martie 2017, ora 16.00, în localul sălii de ședințe a primăriei, etajul 3, licitația publică "cu strigare". Citeşte mai mult...
Data publicării: Joi, 09 februarie 2017
Citeşte mai mult...
Data publicării: Joi, 26 ianuarie 2017
Chișinău, 25 ianuarie 2017. Proiectele de finanțare destinate tinerilor antreprenori din mediul rural sunt oferite în cadrul Programului Național de Abilitate Economică a Tinerilor (PNAET) și, deja, pot fi accesate la filialele FinComBank, aflate pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Valoarea unui proiect este de până la 300.000 MDL, inclusiv grant neramburasbil de 40% din suma totală a acestuia, fără dobândă. Citeşte mai mult...
» Toate înregistrările
Sus
1 EUR =
1 USD =
1 RUB =
1 RON =
1 UAH =
Drapelul şi Stema

oraşului Ştefan Vodă

 

 

 

Ştefan Vodă în imagini
Placa comemorativa in memoria dlui Ion Palancean (parcul central) Domnitorul Moldovei ?tefan cel Mare ?i Sf?nt Alexandr Suvorov Cerbul incalecat Placa comemorativa a fostilor colonisti germani Rascruce (linga Spitalul raional) Mihai Eminescu
» Vezi întreaga Galerie Foto

 

© 2010 Primăria oraşului Ştefan Vodă, Republica Moldova.
str. Ştefan cel Mare 31, or. Ştefan Vodă, MD-4201, Republica Moldova
Tel.: (242) 23053, Fax: (242) 22396
Email: info@primariastefanvoda.md, primariastefanvoda@ymail.com


Design şi programare de Andrei Madan

Total vizitatori: 134861
Total ieri: 110
Total azi: 30
Online: 2